BZM Marketing terus melangkah kehadapan dalam usaha untuk memajukan syarikat MLM Bumiputera dirantau ini, kami mempunyai produk yang hebat, pelan pemasaran yang menarik, stokis-stokis yang berdedikasi, kakitangan yang terlatih dan kepakaran dalam industri MLM. Berikut adalah senarai-senarai stokis di seluruh negara. Bagi para pelanggan yang ingin membeli produk, sila hubungi cawangan stokis terdekat De Bella. Pihak kami akan memberikan perkhidmatan yang terbaik untuk para pelanggan kami.
 
 
 
Pengumuman Penting!(NEW)

1. Penebusan RV: Sila semak RV 2014 di debella.mes2u.com/log in bonus statement/klik disember 2014/year end total RV DAN HANYA BOLEH DITEBUS SEBELUM 29 OGOS 2015.Selepas tarikh tersebut sebarang penebusan tidak akan dilayan. Harap maklum.

2. Bagi yang mempunyai stok produk promosi yang belum di key in, Tuan/Puan diberi tempoh sehingga 28 Feb 2015 untuk berbuat demikian. Pihak syarikat akan memansuhkan semua kod produk promosi selepas tarikh yang dinyatakan. Pihak syarikat tidak akan bertanggungjawab sekiranya stok Tuan/Puan tidak boleh di key-in lagi. Harap maklum.