BZM Marketing terus melangkah kehadapan dalam usaha untuk memajukan syarikat MLM Bumiputera dirantau ini, kami mempunyai produk yang hebat, pelan pemasaran yang menarik, stokis-stokis yang berdedikasi, kakitangan yang terlatih dan kepakaran dalam industri MLM. Berikut adalah senarai-senarai stokis di seluruh negara. Bagi para pelanggan yang ingin membeli produk, sila hubungi cawangan stokis terdekat De Bella. Pihak kami akan memberikan perkhidmatan yang terbaik untuk para pelanggan kami.
SILA KLIK DI SINI DOWNLOAD BORANG PENEBUSAN RV 2015 (NEW!)
SILA KLIK DI SINI UNTUK PAPARAN MAKLUMAT STOKIS DEBELLA
SILA KLIK DI SINI UNTUK PAPARAN GOOGLE MAP PREMIS STOKIS DEBELLA
 
 
REDEM RV 2015 SEBELUM 31 MEI (PENGUMUMAN PENTING!)

Kepada Sc, stokis dan pengedar, bermula 15 Feb 2016 anda boleh semak jumlah RV  2015  dan boleh TEBUS RV tersebut pada 1 Mac 2016 sehingga 31 Mei 2016 (3 bulan) sahaja. Selepas tarikh tersebut sebarang penebusan tidak akan dilayan. Bagi Sc &stokis yang  hendak membuat semakan untuk pengedar-pengedar anda. Sila senaraikan NAMA serta NO AHLI yang lengkap dan boleh FAX ke talian 03-9287 6431 @ E-MAIL ke admin @debella.com.my@ POSLAJU ke alamat DEBELLA, 122 & 124, Jalan Jejaka, Taman Maluri, 55100 Kuala Lumpur.
 

Tiada urusan RV melalui WHATSAPP DAN SMS. Ini bagi mengelakkan sebarang kekeliruan atau masalah yang timbul. Kerjasama dari anda amatlah kami hargai. Harap maklum. Untuk maklumat yang lebih lanjut sila rujuk Pn. Iema. ditalian 03-9283 5816. Sila KLIK DI SINI untuk download BORANG PENEBUSAN RV 2015 

INFO PENGHANTARAN PRODUK
 
a) Penghantaran barang PERCUMA bagi Service Center,Stokis,Pengedar Lembah Klang dan luar Lembah Klang dengan setiap pembelian produk bernilai RM1 ribu ke atas. Pembelian kurang dari jumlah tersebut akan dikenakan caj penghantaran iaitu mengikut berat 1-11kg-RM13, sekiranya menggunakan perkhidmatan City Link. Manakala penghantaran produk yang menggunakan perkhidmatan Pos Laju caj akan mengikut bayaran yang dikenakan oleh pos laju.

b) Penghantaran percuma hanya pada hari Isnin dan Rabu sahaja.Hari berikutnya akan dikenakan caj walaupun pesanan melebihi RM1 ribu.

c) Sebarang pesanan produk mesti beserta bayaran dan dibuat sebelum pukul 2 petang.Jika tidak pesanan akan dibuat pada hari berikutnya.

d) Pertukaran produk dalam tempoh 7 hari bekerja beserta resit pembelian.Produk promosi tidak boleh ditukar.